Eilen ratsastustunnilla hypeltiin jumppasarjaa. Alku meni täydellisesti, mutta sitten koni päätti jättää hyppäämättä, ja singahti täydessä vauhdissa sivulle. Minä titysti jatkoin matkaani maahan ja runttasin käden alleni. Tunto meni. Tultiin sitten minua auttamaan ja vietiin toimistolle. Siellä sain kolmioliinan käteen. Lainasin puhelinta ja soitin kotiin. pian oltiinkin menossa Kuusaan ensiapuun.

Siellä pääsimme miltei suoraan röngeniin. Kolme kuvaa. Odoteltiin kuvia, ja kun ne vihdoin tulivat, selvisi, että kyynerpään ja olkapään välistä luu ihan tohjona. Sain särkylääkettä, ja sitten sieltä koksiin. (kotkan keskussairaala) Siellä odoteltiin ja välillä tuli aina joku kysymään jotain.  myöhään illalla sain kipulääkkeet ja puolen tunnin päästä menttiin kipsattavaksi. kipsauksen jälkeen röntgeniin, mistä selvisi, että vetämisestä huolimatta, luut eivät olleet korjaantuneet yhtään. Saatiin lääkkeet ja lupa kotiin lähtemiseen.

Aamupäivällä tänään tuli puhelu koksista, missä pyydettiin tulemaan uudestaan. Aiottiin laittaa erilainen kipsi. Sitten lähdettiin taas matkaan. Siellä sitten odottelimme jonkin aikaa pääsyä kipsattavaksi. Nyt on keltainen, painavampi u-kipsi kädessä. Ja vielä huonoksi onneksi oikeassa kädessä, oikeakätinen kun olen. Ja kipsausaika on sellaiset 6 viikkoa...

Happiest