Käsityötempaus nimeltään Kamu-Huivi!

Minua alkoi kyllööttä käsityötempausten etsiminen, joihin vielä pääsisin mukaan. Koska aina myöhästyin, päätin nyt tehdä oman käsityötempauksen meille matti-myöhäisille. (saavat tietenkin muutkin osallistua)

Eli hommahan toimii näin:

Käsityötempaukseen ilmoittautuminen onnistuu laittamalla kommenttia mihinkä vaan kirjoitukseeni, jonka kategoriana on Kamu-huivi, mutta mieluiten tähän kirjoitukseen. Kun olet ilmoittautunut, lisään sinut laatikkoon, jossa ovat kaikki käsityötempaukseen osallistujat. (Laatikko poistetaan tempauksen jälkeen) Ideana on saada kasaan vaikka kuinka pitkä (riippuu tekijöiden määrästä) kaulahuivi. Yhden osallistujan olisi tarkoitus kutoa, tehdä kankaista, virkata, miten vaan(!) noin puolesta metristä metrin pituinen pätkä kaulahuivia. Leveytenä noin 15cm. Väri voi olla vaikka kuinka hullu, ei sen väliä. Kun tekijöitä alkaa olla mukavasti, arvomme vapaaehtoisten joukosta yhden onnellisen kokoamaan kamu-huivimme. Eli, lähetätte kokoajalle pätkänne, (pätkiä voi olla vaikka kaksi) ja mieluiten sen mukana jotain pientä vaivan palkkaa. (muutama lantti tai pieni ylätys)

Sähköpostiini voi myös ottaa yhteyttä. ([email protected]) Ja jos joku osallistujiosta olisi halukas tekemään tempauksellemme napin, ollos hyvä vain! Koodia voi lähettää sähköpostiini tai sitten tänne. Lisää sitten tulossa.

HUOM!!! Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 15.4.2007!

~Happynest~

Ps. Itse en valitettavasti voi muuta kuin toimia tietojen välitääjänä=( Mutta ehkä ensikerralla sitten, nimittäin tämän Kamu-Huivi tempauksen jälkeen (ei ihan heti) on tulossa uusi tempaus....